Miquel Corbera, del CA Montornès, convocat amb Catalunya per a l'estatal d'autonomies

Sara Roca, del CA Mollet, competirà a l'estatal sub-20

Esports

| Miquel Corbera

Miquel Corbera, de l'Atletisme Montornès, ha estat convocat per la selecció de Catalunya per disputar el Campionat d'Espanya de federacions autonòmiques de trail running. L'estatal se celebrarà diumenge a la localitat eivissenca de Sant Josep de Sa Talaia i Catalunya participarà amb l'objectiu d'aconseguir la victòria.

El campionat estatal, d'entre seleccions autonòmiques, es decidirà en un recorregut exigent de 21 km per muntanya amb un desnivell acumulat de 782 metres, amb sortida i arribada a Sant Josep de Sa Talaia. A més, els atletes hauran de coronar el cim més alt d'Eivissa , Sa Talaia, amb 475 metres. 

Miquel Corbera ha destacat aquesta temporada després de penjar-se un bronze al Campionat de Catalunya de curses de muntanya, que va tenir lloc a finals d'agost durant la disputa del Trail d'Ulldeter. Miquel Corbera va completar els 24 km i els més de 1.300 metres de desnivell positiu en un temps de 2 hores, 15 minuts i 29 segons. Aquest registre va permetre al de Montornès acabar al cinquè lloc de la classificació general i, de retruc, el tercer lloc de la classificació del Campionat de Catalunya.

D'altra banda, al campionat sub-20, que també se celebrarà diumenge a Eivissa en un circuit de 8 km i 350 metres de desnivell acumulat, prendrà part Sara Roca, del Club Atlètic Mollet. 
 

Edicions locals