El DM Group Mollet reprèn la Lliga d'EBA un mes després contra el Granollers

L'últim dels de Marsà va ser el 14 de novembre a Mallorca

Esports

| Xavier Solanas

El DM Group Mollet es tornarà a vestir de curt per disputar un partit oficial de la Lliga d'EBA després de gairebé un mes del seu últim partit. L'equip de Josep Maria Marsà ha encadenat un partit ajornat contra el CB Quart -previst pel 23 de gener- i dues setmanes de descans competitiu. El rival dels molletans serà el CB Granollers, dissabte al Pavelló Plana Lledó, sense públic.

L'últim partit del CB Mollet va tenir lloc el 14 de novembre a la pista del CB Consell, assolint una victòria de mèrit contra un filial de la LEB Or, per 59 a 69. El conjunt molletà ha guanyat els dos partits que ha disputat perquè es va estrenar en aquesta temporada atípica amb victòria contra el Lliçà d'Amunt, per 58 a 51. El tercer partit dels molletans en la categoria estatal tornarà a ser contra un equip vallesà, en aquesta ocasió el Granollers, també nouvingut aquesta campanya a la Lliga d'EBA.

L'equip baixvallesà i els de la capital vallesana es van veure les cares a la fase regular de la Lliga Catalana d'EBA, a l'octubre, amb victòria lluitada dels de Mollet, per 63 a 73, amb un pletòric Javi Rodríguez, que va anotar 20 punts amb un total de quatre triples.

EL CBG amb una victòria

El CB Granollers de Ricard Ventura arriba al derbi vallesà amb un balanç de dues derrotes i una única victòria, que va tenir lloc en l'últim partit contra el CB Consell, per 86 a 78.

Edicions locals