La cursa de Sant Vicenç virtual, del 25 al 31 de gener

S'obren les inscripcions amb un preu de cinc euros i la recaptació anirà destinada al Banc d'Aliments de Mollet

Esports

La 22a Cursa Popular de Sant Vicenç, 11è Memorial Jordi Solé Tura serà virtual i solidària, entre el 25 i 31 de gener, tal com va avançar el diari Som. L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet han adaptat aquesta edició de la cursa de Sant Vicenç a les circumstàncies per la Covid-19, "fent compatible el compliment de totes les mesures de seguretat establertes i la pràctica esportiva en un dels esdeveniments esportius històrics més rellevants de la ciutat", indica en una nota l'Ajuntament. 

La cursa de 10 km serà de circuit lliure, és a dir, que no hi ha cap recorregut marcat. Totes les persones que s’inscriguin a la cursa hauran de recórrer aquesta distància, a l’espai que considerin, entre el 25 al 31 de gener de 2021. El preu de les inscripcions és de 5 euros, i tots els diners recaptats aniran íntegrament als Bancs d’Aliments de Mollet del Vallès. Les inscripcions es podran fer mitjançant la plataforma VRace fins a les 23.59 h del 31 de gener de 2021. "Cada participant podrà fer-la des d'on millor cregui que la pot fer, sigui a Mollet o en una altra població, respectant les limitacions que hi hagi del 25 al 31 de gener", explica un dels responsables de la cursa molletana, Rogelio Vega, que valora positivament que l'edició del 2021 es tiri endavant amb un vessant solidari: "la cursa tal com la coneguem no es pot fer, llavors creiem que és una bona opció fer-la per una caua solidària. A més, cadascú pot fer-la al seu ritme, si un dia vol fer 2 km i el següent 3 més, pot fer-ho corrent o caminant fins completar els 10 km".

Tots els inscrits obtindran un obsequi que podran anar a recollir a partir de l’1 de febrer a la botiga Decathlon de Mollet.

 

 

 

Edicions locals