Josep Maria Marsà: 'Dominar el rebot defensiu ens permet córrer i minvar la moral rival'

El DM Group Mollet venç el derbi contra el CB Granollers, amb un clar domini del rebot defensiu i el joc interior

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

La victòria del derbi vallesà del DM Group Mollet contra el CB Granollers (71-44) ha començat a definir-se a partir del segon quart, quan el Mollet ha trencat l'electrònic, aconseguint per primer cop un avantatge de 20 punts. El duel ha estat clarament pel Mollet, amb un millor joc interior.  

"El Granollers lluita fins al final i era important demostrar que ells no tindrien tantes opcions, que això minvés les seves opcions. El primer quart hem marxat de quatre, però ja al segon quart hem aconseguit marxar de 17", explicava l'entrenador del DM Group Mollet, Josep Maria Marsà, que ha explicat que era molt important dominar el rebot, que ha estat clarament pel Mollet, 49 a 21: "el domini del rebot, mentalment per l'altre equip, si tu tires i falles i és per l'altre equip, això minva la moral. Per nosaltres, el rebot defensiu ha de ser una clau, que et permet córrer; i fer pensar al rival que pot fallar. A més, nosaltres en el joc interior connectem molt bé". 

El CB Granollers ha vist com a la represa tampoc podia escurçar la diferència amb un Mollet, dominador. "Sabíem que per guanyar el partit havíem de jugar molt i molt bé, però no hem jugat molt i molt bé. Llavors no hem tingut opcions de partit. Sí que és cert que al primer quart hem competit molt bé i hem fallat opcions fàcils", deia el tècnic granollerí, Ricard Ventura, que admet que el Mollet ha neutralitzat les opcions a la represa: "sense poder anar del tot pel partit, semblava que ens havíem enganxat al partit, però ells tenen la qualitat que tenen i en segones opcions de rebot i en tir exterior han acabat de fer el resultat final". 

Edicions locals