Álex Sánchez fitxa per la secció d'atletisme del FC Barcelona

El molletà vol superar el rècord català de llançament de javelina el 2021

Esports

Álex Sanchez fitxa per la secció d'atletisme del FC Barcelona
Álex Sanchez fitxa per la secció d'atletisme del FC Barcelona

José Luis Rodríguez Beltrán

El llançador de javelina, Álex Sánchez, de Mollet i entrenador del CA Parets, ha fitxat per la secció d'atletisme del FC Barcelona. L'esportista posa punt final a quatre temporades vinculat amb el Fent Camí Mislata, on enguany es va proclamar subcampió d'Espanya de clubs.

El molletà s'incorpora a la disciplina del Barça, sent un somni fet realitat. "Era una cosa que tinc al cap des que era petit, un objectiu. És un gran pas per a la meva trajectòria esportiva. Estic en un dels millors clubs d'Espanya i vull defensar els colors del Barça com es mereix", admet Sánchez, que es posa com a objectiu intentar superar el rècord català de llançament de javelina, que pertany a Jordi Sánchez, que és un dels seus dos entrenadors. "Tinc dos entrenadors i em va força bé, he millorat. Salvador Primo és el de tota la vida, des de fa uns anys també compto amb el rècord català, Jordi Sánchez, i completo l'equip amb el fisioterapeuta, David Barranco", comenta el molletà. 

L'atleta s'entrena entre les pistes de Terrassa i Granollers amb l'objectiu de lluitar pels podis català i estatal del 2021.  

L'atleta ha completat una temporada 2020 plena de podis amb el Campionat de Catalunya, el subcampionat d'Espanya de clubs, el segon lloc amb Catalunya de l'estatal de federacions autonòmiques i un quart lloc a l'estatal individual.

Edicions locals