Mireia Dionisio, la baixvallesana millor posicionada a les llistes del PSC al Parlament

La primera secretària dels socialistes molletans serà la número 24 a les llistes per Barcelona

Política

La primera tinenta d'Alcaldia i primera secretària del PSC de Mollet, Mireia Dionisio, serà la baixvallesana millor posicionada a la llista socialista a les eleccions al Parlament del pròxim 14-F.

Dionisio ocuparà el número 24 de la llista que els socialistes catalans presentaran a les eleccions al Parlament de Catalunya i que liderarà el polític vallesà Salvador Illa. Aquesta posició millora la que ja va ocupar el 2017, quan va ser la número 28 de la candidatura aleshores encapçalada per Miquel Iceta.

Tot i millorar la posició, amb les previsions que hi ha sobre la taula serà difícil que Dionisio pugui aconseguir un escó al Parlament. Els escons en joc per la candidatura de Barcelona són 85 i actualment n'hi ha 13 ocupats per diputats socialistes, és a dir, que el PSC hauria de gairebé duplicar els seus resultats a la circumscripció barcelonina perquè la molletana pogués aconseguir seure al Parlament.

Més enllà de la posició, però, Dionisio assegura estar "molt agraïda a la militància i a la direcció del partit per aquesta confiança i la  seva generositat. Sempre estic a disposició d'allà on creguin que puc ser útil. Per mi  sempre és un honor representar el PSC", explica Dionisio.

La regidora de Mollet va ser escollida en una assemblea extraordinària que els socialistes del Vallès Oriental van fer fa uns dies va ser ratificada la setmana passada per la Comissió Electoral del Consell Nacional, que va aprovar aquesta posició.

A la llista, Dionisio acompanyarà altres candidats vallesans. Jordi Terrades, actual diputat al Parlament de Catalunya i regidor de l’Ajuntament de Granollers, anirà de número 13, una posició més baixa que la que ocupava el 2017, quan era el número 7. Pel que fa a la resta de baixvallesans, la llista compta amb Conchi Jiménez, de la Llagosta (42), la mateixa posició que va ocupar el 2017, Xènia Guerra, de Sant Fost, en el 70 i Antonio Garcia, de Parets en el 79.

 

Edicions locals