El Club Ciclista Mollet es renova amb vuit cares

Continuen Jaume Molina, Ricard Fitó i Mario Fernández, com a caps de files de l'equip júnior molletà

Esports

D'esquerra a dreta: Jaume Molina, Ricard Fitó, i Mario Fernández
D'esquerra a dreta: Jaume Molina, Ricard Fitó, i Mario Fernández | Club Ciclista Mollet

El Club Ciclista Mollet del 2021 competirà amb vuit cares noves i tan sols tres corredors continuaran. L'equip molletà va quedar subcampió de la Copa Catalana júnior el curs 2020 i per aquesta temporada l'objectiu és lluitar per la victòria per intentar, com a mínim, repetir podi. D'entre els corredors que aspiren a la classificació general catalana, el conjunt molletà manté tres corredors de segon any amb Ricard Fitó, Jaume Molina i Mario Fernández. 

Dels tres corredors que segueixen de l'any passat, Fitó va ser el millor classificat en la general del 2020 aconseguint el 17è lloc. "No tenim un clar cap de files, hi ha tres corredors que hauran d'intentar lluitar per les victòries de curses i després veurem la classificació general", admet el president Toribio Muga, que afegeix que enguany comptarà novament amb un equip competitiu, tot i la incertesa del calendari per l'afectació de la Covid-19.

L'equip molletà del 2021 es completa amb Izan Garcia, Màrius Fabra, Ricard Garcia, Guillem Bel, Nil de Lapuente, Álex Sánchez, Jose Martos i Iker Gonzalez. "Tenim el problema que els corredors que pugen a júnior, l'any passat tan sols van fer dues curses com a cadet. Ara aquests corredors es troben que si l'any passat feien circuits de 40 km, ara són del doble", explica Muga, que tampoc sap si enguany podran fer una estada de pretemporada: "ni tan sols podem entrenar perquè hi ha la restricció municipal. Tots els ciclistes són de fora de la comarca, alguns del Maresme, d'altres del Bages, i fins i tot, de Lleida". 

Tot i la incertesa pel calendari, el club ha pressupostat 35.000 euros, que són un miler més que el 2020. L'equip participarà en totes les proves de la Copa Catalana júnior i farà algunes de la Copa d'Espanya. A banda de prendre part a algunes voltes júnior de la Comunitat Valenciana, País Basc o Navarra, entre d'altres. 

Edicions locals