El ple de la moció de censura a Parets ja té data

El ple per debatre i votar la moció de censura se celebrarà el 27 de gener

Política

| Aj. Parets

El ple que dirimirà el futur del govern municipal a Parets després de l'anunci de moció de censura ja té data: serà el 27 de gener, dia en què els grups municipals hauran de debatre i votar la proposta presentada per Sumem Esquerres i PSC.

Els grups polítics municipals de Sumem Esquerres, amb 3 regidors, i PSC, amb 7, han anunciat la moció de censura aquest matí. Els partits han presentat la moció davant de la Secretaria de la Corporació i, segons fonts del consistori, la documentació aportada compleix els requisits legals.

Així, després dels deu dies hàbils que marca la llei, el dimecres 27 de gener se celebrarà un ple extraordinari per debatre i votar la moció de censura. El ple es farà a les 12 h. Pròximament, s’anunciarà si serà en format telemàtic o presencial.

Fins ara el grup de Sumem Esquerres formava part de l’equip de govern. Actualment, el govern local està format per ERC (5 regidors), Sumem Esquerres (3 regidors) i Parets per la República (1 regidor). A l’oposició hi ha el grup del PSC (7 regidors) i de Cs (1 regidor).

Edicions locals