Laura Borràs: 'No demanem mantenir o posposar les eleccions, demanem seguretat sobre el procés'

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat ha visitat Mollet aquesta tarda

Política

Laura Borràs: 'No demanem mantenir o posposar les eleccions, demanem seguretat sobre el procés'
Laura Borràs: 'No demanem mantenir o posposar les eleccions, demanem seguretat sobre el procés'

Després que aquest dimecres es donés a conèixer que el Govern plantejarà aquest divendres ajornar les eleccions del 14-F, si no hi ha un consens alternatiu entre els partits,  la candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha afirmat aquest dimecres en una visita a Mollet, que des del seu partit no demanen "mantenir o posposar les eleccions, demanem seguretat sobre el procés".

Borràs ha subratllat que "les eleccions s'han de poder celebrar amb garanties" i que JxCat donarà suport el que "indiquin els experts del Departament d'exteriors, de transparència i de processos electorals de manera combinada amb el que diuen els experts de Salut".

Amb tot, la candidata de JxCat ha subratllat que hi ha altres països com Portugal "amb les mateixes circumstàncies o amb dades iguals o pitjors i amb situacions de confinament més sever que hi ha a Catalunya que duran a terme aquests processos electorals" i ha afegit: "Nosaltres hem dit sempre que estem a punt. Recordem que no tenim president des que es va produir la inhabilitació per part del Suprem".

Durant la seva visita a Mollet, Laura Borràs ha donat les gràcies per tota la feina feta amb la recollida d'avals a la ciutat on es van aconseguir unes 300 signatures: "Hem vingut per fer aquesta presa de contacte amb els afiliats, per donar-los les gràcies per tota la feina que s'ha estat fent".

A Mollet, Borràs ha estat acompanyada per la diputada Míriam Nogueras, així com d'altres integrants de l'agrupació local de Junts a Mollet que està previst que es constitueixi a aquesta setmana i que encapçalarà Olga Vilaseca.

La candidata de JxCat ha visitat el Vallès Oriental dins dels actes de pre-campanya, on ha mantingut contactes amb diversos col·lectius del món comercial, cultural, econòmic i social de Mollet. Aquesta tarda també ha visitat Parets i està previst que a les 20 h tingui una trobada telemàtica des de Granollers amb els associats de Junts al Vallès Oriental.

Edicions locals