El DM Group apallissa la UE Mataró (85-53) i és líder en solitari

L'equip de Josep Maria Marsà està invicte després de quatre jornades

Esports

El DM Goup apallissa la UE Mataró (85-53) i és líder en solitari
El DM Goup apallissa la UE Mataró (85-53) i és líder en solitari | UE Mataró

El DM Group Mollet va ser rotund contra la UE Mataró amb una victòria molt clara, per 85 a 53. Els dos equips van arribar al pavelló de la Plana Lledó invictes després de tres partits disputats i colíders. En acabar, el Mollet lidera en solitari el grup C4 de la lliga d'EBA amb quatre victòries, mentre que els maresmencs són segons amb tres victòries i ja una derrota. 

El conjunt molletà va ser una piconadora a partir del minut cinc de partit. Aleshores, el Mataró vencia per 8 a 14, que majestuosament els locals van revertir amb un parcial de 12 a 0 (20-14). El primer quart acabava 22 a 15; el descans, 43 a 23; el tercer quart, 66 a 39; i el final del duel, 85 a 53, amb 32 punts de marge en favor dels molletans. El jugador més valuós dels de Josep Maria Marsà va ser Albert Serra, amb 21 punts -amb tres triples- i va agafar 6 rebots. De l'equip maresmenc Jordi Juanola va mantenir el seu bon encert tirador, amb 20 punts, però la defensa molletana va noquejar la resta del conjunt. 

 

 

El Mollet lidera el grup C4 amb quatre victòries en solitari, seguit amb tres victòries amb el Quart i el Mataró. El pròxim duel dels molletans serà un dels dos partits ajornats que arrossega l'equip. Aquest cap de setmana encara està per confirmar si s'enfrontarà al Quart o l'Almozara, de Saragossa. 

Edicions locals