La Plataforma d'Afectats per l'Habitatge a Mollet amplia la zona de cobertura al Baix Vallès

La reconversió fa un temps que s'està gestant i des de la plataforma ja s'han reunit amb alguns ajuntaments

Societat

La Plataforma d'Afectats per l'Habitatge de Mollet ha decidit ampliar el seu àmbit de cobertura i arribar a tots els municipis del Baix Vallès. La reconversió fa un temps que s'està treballant i des de la plataforma ja han mantingut converses amb alguns ajuntaments del territori.

"En un context social dominat per la COVID-19 i una nova crisi econòmica derivada d’aquesta pandèmia, ens veiem obligades de nou a reinventar-nos, però sobretot a ampliar horitzons. La precarietat, els habitatges inaccessibles o la falta de garanties per a poder continuar mantenint la llar, continuen sent protagonistes, no sols a Mollet del Vallès, en tots els municipis", apunten des de la plataforma a través d'un comunicat.

"La PAH continua sent més necessària que mai i en les assemblees de PAH Mollet, setmana rere setmana, vèiem com ens venien persones angoixades, des de municipis propers", afegeixen.

Per tot això, diuen emprendre una nova etapa com PAH Mollet Baix Vallès per a "poder tenir presència oficialitzada, no sols a Mollet, també en aquelles localitats on la nostra experiència sigui necessària. Tant per a ajudar a les famílies com en les negociacions o accions directes si són requerides, ja sigui amb la banca, els jutjats o les administracions locals".

Reunions amb ajuntaments del territori

Segons la PAH, aquesta reconversió fa un temps que s'està duent a terme. De fet, apunten, que ja han celebrat reunions amb alguns ajuntaments per donar-se a conèixer i que en tenen més de programades. En aquest sentit, pròximament preveuen  posar en marxa una campanya de difusió i informació per a donar-se a conèixer, teixir aliances, compartir recursos i continuar defensant el dret a l’habitatge.

Per últim, indiquen que les assemblees principals continuaran realitzant-se presencialment els diumenges a Mollet, però que per a les famílies d’altres municipis, també celebren assemblees virtuals els dilluns a la tarda.

 

Edicions locals