Cs Mollet es queda sol en una moció contra l'independentisme

La proposta demanava rebutjar els acords d'administracions amb formacions que 'no condemnin la violència terrorista'

Política

Cs Mollet es queda sol en una moció contra l'independentisme
Cs Mollet es queda sol en una moció contra l'independentisme

La Junta de Portaveus de Mollet ha debatut i votat aquest dimarts una moció presentada pel grup municipal de Cs Mollet que demanava rebutjar els acords de les administracions amb formacions polítiques que no hagin condemnat la violència terrorista i que no respectin i acatin la Constitució espanyola. Tota la resta del grup que conformen el Consistori hi han votat en contra.

La moció presentada pel partit taronja denunciava el que considera "atacs al sistema constitucional" a llocs com Catalunya, "propiciats des de la mateixa administració autonòmica i d'entitats de la societat civil, subvencionades per la mateixa administració, amb l'únic objectiu de defensar els seus interessos polítics independentistes, de trencament de la convivència i de fractura de la societat, atacant, sense respectar i en moltes ocasions superant els límits constitucionals".

Davant aquest argument, la moció demanava rebutjar els acords en els municipis, consells comarcals, diputacions o en el Govern d'Espanya, amb "aquelles formacions polítiques que no acatin i respectin la Constitució Espanyola i que no hagin condemnat o condemnin la violència terrorista".

La moció ha comptat amb el rebuig unànime de la resta de grups. El PSC ha emès un comunicat per argumentar el sentit del seu vot davant la moció, que consideren que promou "la divisió i polarització de la societat catalana en blocs". Els socialistes asseguren que el seu partit "ha demostrat amb fets que el compliment de la legalitat és part de la nostra raó de ser".

 

Edicions locals