Mor Trina Milan, antropòloga de les xarxes socials

La santfostenca era també mestra i va col·laborar com a opinadora a SomMollet

Societat

Mor Trina Milan, antropòloga de les xarxes socials
Mor Trina Milan, antropòloga de les xarxes socials

L'antropòloga i col·laboradora de SomMollet, Trina Milan, ha mort aquest divendres al matí als 60 anys víctima d'un càncer, contra el que ha estat lluitant des del 2019. 

Nascuda a Alcolea el 8 de març de 1960, era antropòloga de formació. Va realitzar també les llicenciatures d'Història Contemporània, Filologia Catalana, Postgrau de competència digital i Máster en consells d'administració per EADA. S'havia especialitzat en xarxes socials des de la visió antropològica i havia estat seleccionada per diversos mitjans com una de les 100 dones influents d'Internet a Espanya. Va presidir la Societat de Tecnologia de la Informació i el Coneixement de Catalunya (STIC.CAT), una associació nascuda el 2008, amb la finalitat de fomentar la interactivitat i les iniciatives cíviques i culturals al context català a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Professora a diverses universitats com la UOC o la Universitat de Mèxic, treballava en el camp de la innovació, la formació i l'empresa. També formava part del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental 2 del Departament d'Educació, que té com a àmbit d'actuació la Llagosta, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Maria de Martorelles.

Milan era veïna de Sant Fost i durant anys va col·laborar com a columnista a SomMollet (primer en l'etapa com a Contrapunt) i altres mitjans de comunicació com a opinadora i especialista en diversos àmbits relacionats amb la innovació i la digitalització.

Edicions locals