El DM Group Mollet es mostra intractable també a Saragossa

L'equip de Josep Maria Marsà guanya contra l'Almozara per 44 a 74

Esports

El DM Group Mollet es mostra intractable també a Saragossa
El DM Group Mollet es mostra intractable també a Saragossa | CB Almozara

El DM Group Mollet no troba rival aquesta temporada després de cinc partits, que han acabat amb clares victòries. L'equip de Josep Maria Marsà va imposar-se dissabte amb claredat contra l'Almozara, de Saragossa, per 44 a 74, és a dir, amb un avantatge de 30 punts. 

El CB Mollet va dominar el duel amb dos grans quarts, el primer, amb un parcial de 9 a 18; i el tercer, de 9 a 24. Els molletans no van cedir en cap de les quatre parts i tan sols van abaixar el pedal d'acceleració en l'últim període quan es van imposar, per 10 a 12. Al descans, el Mollet dominava per 25 a 38. En aquest duel, el Mollet va millorar el tir exterior amb vuit triples, amb tres de Figuerola -va ser el màxim anotador amb 17 punts- i Pagès, i dos d'Albert Serra. 

El DM Group ocupa el primer lloc amb cinc victòries i cap derrota. Al segon lloc del grup C4 hi ha el Quart, amb tres victòries; empatat amb el Mataró. El pròxim partit dels molletans serà el 6 de febrer a la pista del Lliçà d'Amunt, que és quart amb dues victòries. 

Edicions locals