Mollet supera els 3.500 casos de Covid des de l'inici de la pandèmia

Aquest dilluns hi ha 18 grups confinats als centres educatius de la ciutat

Societat

Mollet ha superat la barrera dels 3.500 contagis per Covid a la ciutat des que es va iniciar la pandèmia de la Covid al febrer. Segons dades del Departament de Salut, els casos confirmats acumulats a Mollet aquest dilluns són 3.507.

Les últimes dades indiquen que el risc de rebrot a Mollet és de 492 punts, una xifra inferior a la de la setmana anterior. Un altre indicador que també ha disminuït és el de la velocitat de transmissió, que se situa en l'1,10, quan la setmana anterior era d'1,66. Els casos detectats els darrers 7 dies han estat 133 i els darrers 14 dies 255. Actualment hi ha 38 persones ingressades per COVID a l'Hospital de Mollet. 

D'altra banda, s'han fet 1.835 PCR i 900 tests, de les quals el percentatge de positius se situa en el 5,05%. Pel que fa a la campanya de vacunació, des que es va iniciar, a Mollet s'han posat 1.040 vacunes.

Confinaments a les escoles

Pel que fa als centres educatius, segons les dades de l'aplicació Traçacovid, a Mollet, aquest dilluns hi ha 18 grups confinats, la majoria dels quals es concentren al Centre d'Educació Especial Can Vila (6 grups); Anselm Clavé (3 grups) i Sant Gervasi (2 grups). Set centres més tenen un grup confinat. En total, les persones que es troben confinades són 357 i els positius dels darrers 10 dies detectats a les escoles i instituts han estat 48.

En relació amb la situació de les dades COVID a Mollet, la Policia Municipal va interposar més de 30 sancions el passat cap de setmana a persones per no portar mascareta o no complir amb els horaris fixats per les autoritats en matèria de mobilitat. Amb aquestes ja són més de 100 les sancions posades des de principis d'any.

Edicions locals