El DM Group Mollet fitxa Xavi Assalit amb experiència ACB

El base té experiència a l'ACB amb el Guipúzcoa Basket la temporada 2013-2014

Esports

El DM Group Mollet es reforça amb Xavi Assalit
El DM Group Mollet es reforça amb Xavi Assalit

El DM Group Mollet ha incorporat el base Xavi Assalit, de 25 anys, que va ser una de les joves promeses del Joventut de Badalona en categories inferiors. El jugador barceloní, tot i la seva joventut, té una àmplia experiència i amb només 18 anys ja va debutar a l'ACB el curs 2013-2014 amb el Guipúzcoa Basket i el mateix curs va estar a la Leb Plata amb l'Azpeitia Azkoitia. Fins i tor, va guanyar el bronze del Campionat d'Europa sub-18 amb Espanya. 

En els darrers anys, va tornar a Catalunya i va estar vinculat amb el CB Roser i va poder celebrar l'ascens a la Lliga d'EBA. El fitxatge aportarà experiència a l'equip de Josep Maria Marsà, que lidera el grup C4 amb autoritat després de cinc partits i cinc victòries.

El Mollet visitarà dissabte la pista del Lliçà d'Amunt amb l'objectiu de sumar la sisena victòria seguida. Els de Lliçà ocupen l'antepenúltim lloc amb dues victòries i al partit de la primera volta va posar en problemes als molletans, tot i que la victòria va ser pels de Marsà per 58 a 51. El conjunt molletà iniciarà la segona volta amb un partit pendent encara de la primera contra el Quart, que es preveu el 6 de març. 

Edicions locals