Carmen Sánchez es penja un or i una plata al Campionat de Catalunya d'atletisme en tan sols una hora

L'atleta molletana va quedar segona als 200 metres llisos i poc després va guanyar la prova dels 400

Esports

Carmen Sánchez es penja un or i una plata al Campionat de Catalunya d'atletisme en tan sols una hora
Carmen Sánchez es penja un or i una plata al Campionat de Catalunya d'atletisme en tan sols una hora

José Luis Rodríguez Beltrán

La molletana Carmen Sánchez, del València Atletisme, ha guanyat el Campionat de Catalunya de 400 metres llisos de pista coberta, que va tenir lloc el cap de setmana al Palau Sant Jordi. L'atleta també va penjar-se una segona medalla de plata amb el segon millor registre en els 200 metres llisos. La velocista molletana era un dels caps de cartell del campionat de pista coberta i va marxar amb dues medalles, que va aconseguir en tan sols una hora de diferència.

Primer va ser la de plata amb els 200 metres llisos amb un registre de 24,53 segons, i tot seguit, l'or dels 400, amb 55,71 segons. "Vaig córrer els 200 una mica insegura perquè la pista del Sant Jordi està deteriorada perquè és la que es va fer servir durant el Mundial del 1995. Tot i això, em vaig quedar a tocar de l'or i em va servir per preparar els 400, que ja vaig córrer molt més segura", explica Carmen Sánchez, que afegeix que la cursa més llarga va tenir estratègia: "és la meva prova i vaig estar més segura i amb confiança. La marca no va ser molt bona, però l'objectiu era guanyar i var tirar de tàctica, que va sortir bé". 

Carmen Sánchez té ara com objectiu lluitar per les medalles dels 400 metres llisos del Campionat d'Espanya, de Madrid. A més, té una preparació a consciència perquè enguany es preveu la disputa dels Jocs Olímpics de Tòquio, i ja la molletana va anar al desembre a una de les concentracions del combinat estatal a les Illes Canàries. Tot i que, ara per ara, vol anar pas a pas i el repte més immediat és dissabte amb un relleu amb el seu club i dilluns el Meeting Internacional de Catalunya. 

Plata en sub-23 per l'Atlètic Mollet

Clara Herráiz, de l'Atlètic Mollet, va penjar-se una plata al català sub-23 en els 800 metres llisos. La velocista molletana va assolir el segon registre amb un temps de 2 minuts i 26,62 segons, a poc més de dos segons de la guanyadora, Marina Freixa, de l'AA Catalunya.  

Edicions locals