Partits i entitats molletanes creen una plataforma per lluitar per l'amnistia

Consideren que és un mecanisme necessari per resoldre el conflicte polític entre Catalunya i l'Estat

Política

Partits i entitats molletanes creen una plataforma per lluitar per l'amnistia
Partits i entitats molletanes creen una plataforma per lluitar per l'amnistia

Mollet del Vallès

Entitats i partits sobiranistes de Mollet han promogut una plataforma que reclama l'amnistia com a mecanisme per resoldre part del conflicte polític existent entre Catalunya i l'Estat espanyol.

El grup ha fet públic un manifest en què apunten que l'amnistia és "l'única solució que permet posar fi totalment a la repressió fruit de la causa general contra l’independentisme que perviu i que segueixen exercint diferents poders de l’estat i encarar la resolució del conflicte amb l'exercici del dret d'autodeterminació", opinen.

El col·lectiu fa una crida a totes les entitats, plataformes i organitzacions de Mollet a fer "un front comú contra la repressió per tal de convertir-la en una eina política per aconseguir el reconeixement del dret d’autodeterminació".

Els promotors del manifest han estat el col·lectiu Àvies i avis per la Llibertat, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), la CUP, el CDR, el Consell x la República, ERC, Junts, MES, PDeCat, Súmate i Òmnium. Precisament, aquest dimecres es llegia el manifest en la rotllana que cada setmana Àvies i Avis per la Llibertat fan per reclamar la llibertat dels presos polítics, un acte que havia estat prohibit per la Junta Electoral Central.

 

Edicions locals