El conductor d'un ciclomotor, ferit greu al centre de Mollet

Un cotxe que circulava a una velocitat excessiva xoca amb un ciclomotor que feia lliurament de menjar a domicili

Societat

El conductor d'un ciclomotor, ferit greu al centre de Mollet
El conductor d'un ciclomotor, ferit greu al centre de Mollet

Mollet del Vallès

La Policia Municipal ha informat d'un accident al centre de Mollet que va provocar un ferit greu. Els fets van ocórrer la nit del dijous 28 de gener, a l’avinguda de Jaume I, quan un cotxe que circulava a una velocitat excessiva va impactar amb un ciclomotor que feia un lliurament de menjar a domicili.

Fonts municipals indiquen que l’impacte va destrossar totalment el ciclomotor, que va anar a parar a trenta metres del lloc de l’accident. El conductor del ciclomotor va desplaçar-se més de quinze metres del punt col·lisió i el seu conductor va resultar ferit molt greu i va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. En aquests moments continua greu però es troba fora de perill.

Segons la investigació de la Policia Municipal, l’accident es va produir, presumptament, perquè dos turismes, els conductors dels quals es coneixien, circulaven a una velocitat excessiva, molt superior a la permesa a l’avinguda de Jaume I. En una maniobra prohibida d’avançament entre els dos turismes, un d’ells, que circulava a una velocitat d’entre 70 i 80 km/h, va impactar contra un ciclomotor i el seu conductor.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Juanjo Baños, recorda que “Mollet és ciutat 30, per seguretat i per medi ambient, aquest accident ens recorda la gran importància de respectar el límit de velocitat. Circular a 30 km/h redueix el risc d’accidents i, el que és més important per a tothom, redueix la gravetat de les lesions dels accidents”.
 

Edicions locals