Carmen Sánchez al podi del Campionat d'Espanya amb el València Atletisme

La molletana participa al relleu de 4x400 metres i el club queda tercer a l'estatal de pista coberta

Esports

| Federació Catalana Atletisme: Toni Cabrera

La molletana Carmen Sánchez segueix la preparació física per competir per les medalles a l'estatal individual. El cap de setmana va tornar al Palau Sant Jordi per disputar el Campionat d'Espanya de clubs de pista coberta amb el València Atletisme. Sánchez va pujar al tercer lloc de l'estatal amb el seu club, que només va ser superat pel Playas de Castellón i el Barça, primer i segon respectivament. 

Carmen Sánchez només va participar en el relleu del 4x400 metres llisos, juntament amb les companyes d'equip Elena Moreno, Solange Andreia i Laura Bueno. L'equip valencià va assolir el tercer lloc de la modalitat amb un temps de 3 minuts i 43,78 segons. El primer lloc va ser pel Barça i el segon pel Playas de Castellón. 

La molletana havia aconseguit fa tan sols una setmana dues medalles al mateix escenari en el Campionat de Catalunya individual, amb la plata dels 200 metres i l'or dels 400 metres. Avui dilluns, Carmen Sánchez competirà novament al Palau Sant Jordi amb el Meeting Internacional de Catalunya en la prova de 400 metres i s'enfrontarà contra altres velocistes de renom, com ara Sara Gallego i Salma Celeste Paralluelo. La prova es preveu a les 19 h.   

Edicions locals