Albert Serra, convocat amb la selecció espanyola de bàsquet 3x3

El jugador del DM Group Mollet participarà a la concentració de València, del 14 al 17 de febrer

Esports

Albert Serra, amb la pilota en un partit contra el CB Granollers
Albert Serra, amb la pilota en un partit contra el CB Granollers | Xavier Solanas

Albert Serra, del DM Group Mollet, ha entrat en la llista de convocats de la selecció espanyola de bàsquet 3x3. El combinat estatal farà una concentració del 14 al 17 de febrer a València per preparar l'Europeu. 

La primera convocatòria del combinat 3x3 va tenir lloc al novembre i en aquesta segona Serra és una de les novetats. El jugador té experiència en tornejos de 3x3 i és un dels jugadors més destacats en la seva primera temporada al DM Group Mollet, a la lliga d'EBA. Serra és el jugador més valuós de la plantilla molletana, el màxim anotador, amb 80 punts en sis partits i una mitjana per duel de 13,3 punts, i el segon millor en rebots. 

La llista està formada per dotze jugadors i d'entre aquests també hi ha l'exjugador del CB Mollet a Lliga d'EBA, Xavier Guirao, que va competir la temporada 2012-2013. Aquesta temporada juga al Badalonès. 

L'Europeu es disputarà a l'estiu, tot i que al juny Espanya hauria d'aconseguir la classificació a la fase prèvia. A més, enguany als Jocs Olímpics de Tòquio estrenaran una nova modalitat amb el 3x3 de bàsquet. 

Edicions locals