Llum verda per a la represa de la Primera Catalana de futbol el 27 i 28 de febrer

Els federats quedaran exclosos de restriccions de mobilitat, limitacions horàries i es podran fer amistosos entre equips de la mateixa categoria

Esports

La Federació Catalana de Futbol preveu reprendre la competició de la Primera Catalana de futbol el 27 i 28 de febrer amb el CF Mollet UE, el CF Parets i el CF les Franqueses. L'ens federatiu ha comunicat aquesta tarda la nova data per recuperar la competició després de les noves directrius del Procicat, que preveu la tornada competitiva a les competicions catalanes que donen accés a campionats estatals. Tanmateix, es reprendrà el 27 i 28 de febrer la Preferent femenina -amb Llerona, Palautordera i PBB la Roca-, i el preferent juvenil masculí -amb Mollet, Parets i Granollers-. 

La represa d’aquestes competicions es produirà amb l’adaptació del calendari a les dates disponibles. Així, a la Primera Catalana es disputarà la primera fase, mentre que en la resta de competicions es jugarà una única volta de campionat, amb els ascensos i descensos previstos en el Pla de Competició.

Segons informa l'FCF, els desplaçaments dels federats i federades inscrits en aquestes categories, tant per assistir a partits com en els entrenaments, quedaran exclosos de les restriccions generals de mobilitat comarcal, així com de les limitacions horàries. La llicència federativa servirà com a acreditació de mobilitat, en cas de requeriment de l’autoritat competent, juntament amb el certificat d’autoresponsabilitat.

Autorització per fer amistosos

Per tal de preparar de manera adequada les competicions, s’autoritzaran de forma excepcional partits amistosos exclusivament entre els equips de les categories en què estigui permesa la represa de la competició, amb grups estables de jugadors.

Segons la resolució del Govern de la Generalitat, els partits s’hauran de celebrar sense públic. L’ús de vestidors estarà permès, si bé és recomanable evitar-ho tant com es pugui.

Edicions locals