El Circuit preveu públic al Gran Premi de Fórmula 1 i MotoGP del 2021

El recinte del Circuit estarà dividit en cinc zones diferents per controlar l’aforament

Esports

El Circuit de Barcelona-Catalunya preveu l'assistència de públic als seus dos principals reclams, la Fórmula 1 i MotoGP. El circuit vallesà ha anunciat avui dimecres que posarà demà dijous les entrades a la venda de la Fórmula 1 Gran Premi d'Espanya 2021, del 7 al 9 maig, i del Gran Premi Monster Energy de MotoGP, del 4 al 6 de juny. 

Segons informa el Circuit, el recinte estarà dividit en cinc zones diferents per controlar l’aforament i optimitzar la circulació de cada assistent, creant bombolles i sub-bombolles que no superaran el màxim de 3.000 persones en cada sector dissenyat per a cada tribuna. Per a preservar la distància de seguretat a les tribunes, el Circuit ha dissenyat un sistema de compra on cada cop que l’usuari seleccioni una localitat o grup de localitats, el sistema bloquejarà automàticament les localitats superiors, inferiors i laterals, de manera que ja no estaran disponibles per a altres usuaris. També com a mesura de seguretat, totes les entrades seran nominals i durant el procés de compra s’haurà d’introduir el nom i cognoms de la persona que accedirà a les instal·lacions durant el Gran Premi, la qual s’haurà d’identificar a l’entrada amb el seu DNI o passaport.

L’aficionat accedirà al recinte a través de la porta més propera, estacionant el seu vehicle al pàrquing més proper, amb l’objectiu d’evitar la barreja de col·lectius que puguin pertànyer a bombolles diferents. Tant la capacitat dels pàrquings com la capacitat d’absorció de cada porta d’accés garanteix l’entrada dels diferents volums d’aficionats que es corresponguin amb cada bombolla. D’aquesta manera es podrà mantenir el distanciament i la seguretat necessària de cada usuari.

Garantia COVID-19

Tenint en compte la situació sanitària global, si finalment l’esdeveniment no es pot celebrar o acaba celebrant-se sense la presència d’aficionats, el Circuit de Barcelona-Catalunya oferirà a tots els compradors dues opcions: transferir l’entrada al Gran Premi de la temporada següent o rebre la devolució del 100% del preu de l’entrada.

Preus amb un descompte del 50%

La promoció exclusiva de sortida de compra d'entrades, disponible a partir de demà dijous al web del Circuit, serà vàlida només durant 48 hores i consistirà en un 50% de descompte en tribunes específiques. En el cas del GP d’Espanya de l'F1 la promoció del 50% és aplicable als abonaments de tres dies per a la Tribuna Principal, que es poden adquirir per 220 euros, mentre que al GP de MotoGP s’aplica a tots els abonaments de tres dies de la Tribuna G. D’aquesta manera, els amants del motociclisme podran gaudir de tot l’espectacle per 60 euros.

Més enllà de la promoció, els compradors disposen d’una àmplia oferta de tribunes per a tots els gustos, agrupades en diferents categories com Fan, Super Fan i Excellence. Tanmateix, la categoria General, que inclou l’accés a Pelouse, pel moment no estarà disponible per motius de control d’aforament i distància de seguretat.
 
Els autèntics amants de motor seguiran tenint la possibilitat de convertir-se en Abonats del Circuit. A les categories ja existents se suma una important novetat: el Circuitcat Club. Per només 59 euros, aquesta nova modalitat presenta una major flexibilitat i la possibilitat de confeccionar el carnet d’Abonat del Circuit a la carta, donat que garanteix l’entrada a la major part de curses de la temporada que tindran públic, inclòs el Rallycross i WorldSBK, i permet obtenir un descompte del 40% en la compra d’una entrada pel Gran Premi de F1 i de MotoGP.

Edicions locals