L'Hospital de Mollet reobre les visites als pacients ingressats

La tendència positiva de les dades epidemiològiques han permès relaxar la mesura

Societat

L’Hospital de Mollet ha constatat la davalla de les xifres epidemiològiques del territori dels últims dieus en els ingressos per Covid-19 del centre sanitari.

Aquest dimecres, hi ha 24 persones ingressades amb Covid-19, un 30% menys que la setmana anterior i situades en una única unitat d’hospitalització.

Gràcies a aquesta millora, el centre sanitari ha reobert les visites a les unitats no Covid de l'àrea d’hospitalització en franges horàries específiques. La resta de l'activitat de l’hospital es desenvolupa amb normalitat. En total s’han donat 32 altes, amb un total de 1061, i hi ha hagut 3 defuncions.

Al  llarg d'aquesta setmana i segons dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot ha disminuït a més de la meitat, passant de 637 a 272, i la taxa de contagi ha baixat de 1,43 a 0,71.

Campanya de vacunació

D'altra banda, pel que fa a les vacunacions, tots els usuaris i professionals de les residències de la Fundació Sanitària Mollet ja han rebut la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 així com tots els professionals de primera línia de l’Hospital de Mollet i de l’Hospital Sociosanitari.

Edicions locals