El Circuit de Martorelles manté l'activitat amb la meitat de l'aforament

L'equipament de motocròs rep pilots amb llicència federativa

Esports

El Circuit de Martorelles manté l'activitat amb la meitat de l'aforament
El Circuit de Martorelles manté l'activitat amb la meitat de l'aforament | Amics Motoclub Martorelles

Martorelles

El Circuit de motocròs de Martorelles manté l'activitat des de principis d'any, tot i que només se centra en els entrenaments. L'equipament, que gestiona Amics Motoclub Martorelles, acull un màxim de 45 pilots per jornada per complir amb les restriccions d'aforament a la meitat de la seva capacitat. 

Els caps de setmana el circuit presenta una imatge més activa de pilots amb llicència federativa, que segueixen amb entrenaments a falta de competicions. "Fins al setembre no es preveu cap competició al circuit, ara per ara seguim només amb els entrenaments dels pilots", admet el president d'Amics Motoclub Martorelles, Joel Lozano, que adverteix que se segueixen mesures de seguretat sanitàries, com ara la neteja de mans, l'ús de mascareta quan no es porta el casc i mantenir la distància de seguretat. 

D'altra banda, els dimarts el circuit acull l'activitat extraescolar per a infants amb un total de 14 nois i noies. "Fem grups d'un monitor cada cinc pilots", admet Lozano, que es mostra satisfet de seguir amb aquesta activitat "perquè veus que participen infants del poble i s'ho passen bé amb les activitats que oferim".  Les activitats extraescolars tenen lloc de 18 a 20.30 hores cada dimarts. 

Edicions locals