Els sèniors del Mollet HC podrien tornar a competir el 6 i 7 de març

El Comitè Català d’Hoquei Patins ha decidit reprendre les lligues territorials

Esports

Els tres equips sèniors del Mollet HC podrien tornar a les seves respectives competicions catalanes el 6 i 7 de març. El Comitè Català d’Hoquei Patins (CCHP) ha decidit reprendre les lligues territorials, que directa o indirectament estan relacionades amb les competicions o campionats estatals. 

Segons informa l'ens federatiu, les previsions de la represa inclouen les categories sènior de Primera i Segona masculina i femenina, així com la 3a Catalana masculina, "ja que la reestructuració de l’OK Plata podria tenir una repercussió important en el nombre de descensos encadenats a les lligues sènior catalana". El Mollet HC té un sènior femení a Primera Catalana, i dos masculins, a Segona i Tercera Catalana. 

Des del club han vist positivament la represa competitiva, tot i que demanen mesures clares per evitar la propagació del coronavirus. "Estem il·lusionats amb la tornada perquè volem competir, però també estem preocupats per allò que implica a la seguretat de tots els participants", admet el president del Mollet HC, Leo Conde, que al club s'imposa un protocol sanitari amb resultats positius. Per aquest motiu, Conde considera que s'hauria d'incloure algun control sanitari amb tests. 

A més, la federació catalana inclou la represa competitiva de la base, però a les lligues capdavanteres a partir d'aleví. El club té un juvenil al Nivell Or, que podria competir, però la resta no. "Tenim la preocupació amb la resta de la base, què passarà amb ells? No podran competir?", es pregunta Conde.  

 

 

Edicions locals