Comencen les activitats del programa esportiu 'Mou-te!'

Ha començat de manera presencial i en línia, i s’adreça a la població adulta

Esports

Comencen les activitats del programa esportiu 'Mou-te!'
Comencen les activitats del programa esportiu 'Mou-te!' | Ajuntament de Mollet

Ja han començat les activitats del programa esportiu Mou-te!, que impulsa l'Ajuntament de Mollet. El programa esportiu ha començat de manera presencial i en línia, i s’adreça a la població adulta i a la gent gran amb un seguit de propostes adreçades a potenciar l’activitat física i esportiva així com els hàbits de vida saludables.

Enguany a causa de l’actual situació de pandèmia, l’Ajuntament ha adaptat el format del programa per no deixar de seguir potenciant que la població adulta i la gent gran de Mollet tingui un any més l’oportunitat de fer activitat física així com ajudar-los a mantenir uns hàbits de vida saludables a través d’aquesta iniciativa municipal. En aquest sentit, les classes en línia han estat precedides d’un assessorament informàtic individualitzat que ha contribuït al fet que els cursos hagin començat satisfactòriament i amb una molt bona resposta.  

Per a l’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, “tot i les circumstàncies difícils i complexes per les quals estem passant tots i totes, des de l’Ajuntament hem tingut clar que calia buscar fórmules imaginatives per seguir potenciant l’activitat física i la salut”. Per a Monràs “és cert que la Covid ens ha canviat la nostra manera de viure i de relacionar-nos, però encara que sigui treballant des de casa, al marge de mantenir-nos actius, ens ajuda a mantenir el vincle amb els companys i les companyes així com amb els i les professionals”.  

D’altra banda, alguns cursos també es fan de forma presencial, preferentment en horari de tarda, al pavelló de Riera Seca i al de Plana Lledó seguint totes les mesures de prevenció i higiene establertes per les autoritats sanitàries. Els cursos finalitzaran el 30 de juny.

Edicions locals