Damià Calvet (Junts) fa parada a la Farinera Moretó de Mollet

El conseller ha visitat aquesta emblemàtica empresa, mestres artesans des del 1884, "per conèixer la seva activitat" i per posar-s'hi a la seva disposició

Política

Damià Calvet (Junts) fa parada a la Farinera Moretó de Mollet
Damià Calvet (Junts) fa parada a la Farinera Moretó de Mollet

Mollet del Vallès

El conseller Damià Calvet ha fet parada aquest matí a la Farinera Moretó, amb els companys de Junts a Mollet. El conseller ha visitat aquesta emblemàtica empresa, mestres artesans des del 1884, "per conèixer la seva activitat" i per posar-s'hi a la seva disposició.

Calvet ha explicat que Junts vol "tenir un país viu, amb activitat econòmica pròspera i sostenible que generi més protecció social; i, per tant, cal conèixer de primera mà les empreses i la seva activitat, i posar-nos a disposició com a força política però també des de les administracions per tal que aquesta activitat, des d'un punt de vista urbanístic, ambiental i financer funcioni millor".

En aquesta línia, ha reafirmat la importància de donar suport a empreses com la farinera molletana, ja que "genera prosperitat a Mollet i genera prosperitat al país".

De la Farinera Moretó també ha dit: "Hem conegut tota l'activitat que hi ha al darrere d'un paquet de farina, que és molta. En aquests moments, l'empresa no té necessitats urbanístiques o ambientals, però sí que pot ser que necessitin l'administració per circumstàncies econòmiques i financeres". Per tant, entén que l'administració ha de posar tota la seva capacitat per "crear condicions favorables per tal que indústries com la Farinera Moretó tirin endavant". En aquest sentit, ha assenyalat que "l'administració catalana disposa d'instruments per ajudar precisament aquest tipus d'empreses: instruments com l'institut català de finances o instruments d'ajuda a l'exportació".

En acabar la trobada a la farinera ha visitat la carpa de Junts a la rambla de Balmes.

Edicions locals