El número 5 a la llista de Ciutadans el 14-F, Joan García, fa parada a Mollet per demanar el vot per la formació taronja

Des de Cs es comprometen a prioritzar mesures per ajudar als autònoms i petits empresaris

Política

El número 5 a la llista de Ciutadans el 14-F, Joan García, fa parada a Mollet per demanar el vot per la formació taronja
El número 5 a la llista de Ciutadans el 14-F, Joan García, fa parada a Mollet per demanar el vot per la formació taronja

Mollet del Vallès

L'ex diputat i vicepresident primer del Parlament, Joan García, i actualment número 5 a la llista electoral de Ciutadans a les eleccions al Parlament de Catalunya ha visitat aquest migdia Mollet acompanyat dels regidors molletans de la formació taronja, Iván Garrido i Eva Guillén, així com altres membres de l'agrupació i càrrecs a nivell comarcal.

En la seva visita a la ciutat per fer campanya, García ha promès que prioritzaran mesures per ajudar als autònoms i petits empresaris a sortir de la crisi: "Si governem donarem un 75% de la facturació que tingui un negoci en ajudes perquè pugui tirar endavant i no tanqui", ha dit García qui també s'ha comprès a oferir ajudes directes de fins a 4.000 euros per fer front a la despesa del lloguer dels negocis. 

Pel que fa a les reivindicacions del territori, el número 5 a la llista de Ciutadans al Parlament, també s'ha compromès a millorar la connexió amb Barcelona prioritzant el desdoblament de l'R3 i trobar un ús al solar que va quedar buit després de la construcció dels nous jutjats de Mollet.

García també ha demanat el vot per Ciutadans aquest diumenge: "Crido a la participació del vot constitucionalista i sobretot a Ciutadans. El vot que anirà a la construcció d'un nou govern que pugui sumar altres forces i no un tripartit que essencialment és el que el PSC està pensant i desitjant".

Finalment, després de conèixer que els partits independentistes han signat un acord per no pactar amb el PSC, el cinquè a les llistes taronges ha assegurat que no hi confia:"No és que no ens fiem, és que no són de fiar. "El Govern de Pedro Sánchez ja ha demostrat que no és de fiar, ja va fer promeses abans de les eleccions generals dient que no pactarien amb cap força independentista i al final és president amb el suport d'ERC".

Així mateix, insisteixen que el millor govern que hi pot haver a Catalunya és un govern liderat per Ciutadans i que integri forces constitucionalistes i ha assegurat que no es veuen pactant amb VOX, tot i compartir algunes reivindicacions com "la seva defensa de l'espanyolitat de Catalunya". 

Edicions locals