El retorn del PSC al govern de Parets propicia l'acostament amb Mollet

Reunió entre els alcaldes Francesc Juzgado i Josep Monràs i la primera tinenta d'Alcaldia, Casandra Garcia

Política

El retorn del PSC al govern de Parets propicia l'acostament amb Mollet
El retorn del PSC al govern de Parets propicia l'acostament amb Mollet | Foto: Ajuntament de Mollet

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, i la primera tinenta d’Alcaldia paretana, Casandra Garcia, han visitat aquest divendres l’Ajuntament de Mollet del Vallès per reunir-se amb l’alcalde Josep Monràs, una trobada que ha estat propiciada pel retorn dels socialistes al govern de Parets i que destensa les relacions entre ambdues institucions locals.

Segons un comunicat de l'Ajuntament de Mollet, durant la trobada, els dos alcaldes i la primera tinenta d’Alcaldia han analitzat la situació dels dos municipis amb la voluntat d’establir sinergies i col·laborar en el futur en projectes comuns que puguin ser beneficiosos per a la ciutadania dels dos municipis.

L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, s’ha mostrat especialment interessat a conèixer els detalls del pla de mesures anticovid que l’Ajuntament de Mollet aplica des de l’inici de la pandèmia.

L’alcalde Josep Monràs ha afirmat que “ha estat una reunió molt profitosa que estic segur que ha estat un primer pas per començar a fer projectes comuns en benefici dels nostres conciutadans.” I ha afegit que “Mollet i Parets sempre hem tingut molts punts en comú i me n’alegro que amb el nou alcalde Francesc Juzgado les nostres dues ciutats tornin a bastir ponts de diàleg i de col·laboració per aconseguir fites importants per als nostres municipis. Quan anem de la mà i sumem, tothom hi guanya”

L’alcalde de Parets del Vallès ha recordat que “aquesta visita ha servit per posar en valor la importància que tenen aquestes trobades entre municipis veïns. Avui ha servit per contrastar actuacions d'ajuts per pal·liar els efectes negatius de la Covid-19, el dispositiu electoral previst pels dos Ajuntaments i temes com la C17 i la R3. Ens hem emplaçat a futures trobades.”

Casandra Garcia, primera tinenta d’Alcaldia de Parets del Vallès ha dit que “ha estat una trobada molt interessant perquè som dos municipis a tocar i segur que podrem fer coses en benefici de la ciutadania. És important compartir experiències i bones pràctiques entre el món local”.

Edicions locals