Mar Juárez frega el podi del Campionat d'Espanya de 35 km marxa

L'atleta montornesenca és quarta classificada a Sevilla i es queda a 36 segons de la marca mínima del Mundial 2022

Esports

| Club Atlèlic Manresa

Montornès del Vallès

L'atleta montornesenca Mar Juárez ha fregat el podi al Campionat d'Espanya de 35 km marxa, que ha tingut lloc avui diumenge a Sevilla. La marxadora, de l'Avinent Manresa i nascuda a Mollet, ha estat quarta classificada en la nova distància de la marxa femenina i, a més, s'ha quedat sense fer la marca mínima pel Mundial del 2022 per tan sols 36 segons.  

Juárez, que l'any passat va ser campiona d'Espanya dels 50 km marxa, ha lluitat per la medalla dels 35 km estatals a la capital andalusa. La marxadora ha completat els 35 km amb un temps de 2 hores, 54 minuts i 36 segons. La montornesenca s'ha quedat a poc més de tres minuts de les medalles, i a tan sols 36 segons de la marca mínima del Mundial del 2022. 

La guanyadora de la prova estatal de 35 km marxa ha estat la granadina María Pérez, que ha assolit el nou rècord d'Espanya amb 2 hores, 44 minuts i 17 segons. El podi s'ha completat amb la catalana Raquel González, del FC Barcelona, amb 2:48:40 i al tercer lloc Laura García-Caro, amb 2:51:01. 

Edicions locals