Álex Sánchez, amb molèsties a l'abductor, queda subcampió de Catalunya de javelina

L'atleta molletà s'estrena en una competició oficial amb el FC Barcelona d'atletisme

Esports

Álex Sánchez, amb molèsties a l'abductor, queda subcampió de Catalunya de javelina
Álex Sánchez, amb molèsties a l'abductor, queda subcampió de Catalunya de javelina | Álex Sánchez

Mollet del Vallès

Álex Sánchez s'ha proclamat subcampió de Catalunya de javelina. L'atleta molletà, que enguany competeix amb el FC Barcelona, va participar al català amb molèsties a l'abductor i després d'una setmana amb angines. El campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern va tenir lloc diumenge a l’Estadi Josep Molins de Sabadell. 

Sánchez arribava al català amb bones sensacions després de participar fa tres setmanes en un control de pista, fent un llançament de javelina fins als 67 metres. Precisament, a la prova oficial va patir unes molèsties a l'abductor que el van tenir tota una setmana sense entrenar, que va arrossegar fins al dia de competició. A més, els dies abans del campionat català va haver de parar novament per angines. Tot i això, va competir amb el segon millor registre, amb 60,49 metres. 

El campió català va ser Jordi Sanchez, de la UA Terrassa, amb 62,75 metres. "Si hagués estat en bones condicions, podria haver llençat els 67 metres que vaig fer al control", explica l'atleta molletà, que no està gens satisfet amb el registre que va fer diumenge a Sabadell: "no estic content perquè feia dues setmanes que no podia entrenar per la lesió i per les angines. No he pogut fer-hi res i aleshores vaig decidir anar a provar al català". 

El pròxim repte d'Álex Sánchez serà el Campionat d'Espanya de llançaments, que tindrà lloc el 27 de febrer a Montijo, a Badajoz. Tot i que la participació del molletà dependrà de l'evolució de les seves molèsties físiques. 

 

 

Edicions locals