Concentració a Mollet contra l'entrada de Vox al Parlament

Una cinquantena de persones respon a la crida de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme

Política

Concentració a Mollet contra l'entrada de Vox al Parlament
Concentració a Mollet contra l'entrada de Vox al Parlament

Un cinquantena de persones es van manifestar ahir dilluns al vespre davant l'Ajuntament de Mollet contra l'entrada de Vox al Parlament, en el marc d'una trentena de concentracions convocades per part d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR).

Al Baix Vallès, la ultradreta de Vox ha irromput amb força i s'ha situat com la quarta força amb més suports, amb un 8,9% dels vots emesos. Els concentrats consideren que l’entrada de Vox al Parlament de Catalunya "és una terrible notícia per a la democràcia, la convivència i els drets humans. Perjudica la gran majoria de la població de Catalunya, incloent-hi, de fet, la major part de les persones a qui han enganyat per votar-los, i també el més d’1 milió de persones que, vergonyosament, no tenen dret a vot", apunta el manifest de la UCFR.

El manifest apunta: "No ens quedarem amb els braços plegats mentre el seu discurs d’odi contagia la societat, com passa quan l’extrema dreta obté representació institucional".

Els concentrats van demanar "fermesa" a la resta de forces polítiques, van exigir que "no cedeixin ni un mil·límetre a les propostes ultres" i van animar a participar en la jornada internacional de WorldAgainstRacism, el proper 20 de març.

Edicions locals