El futbol sala baixvallesà torna amb dubtes i sense tests

El cap de setmana reprenenen la Divisió d'Honor Catalana l'Sporting Montmeló, el Can Calet i el FS Parets

Esports

| Ona Cervera

Montmeló, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles

El futbol sala baixvallesà tornarà a competir el cap de setmana després de quatre mesos. Els equips havien reclamat la realització de tests setmanals, que finalment no es faran. L'Sporting Montmeló rebrà dissabte el Riudellots (19h), el Can Calet visitarà dissabte el Cardedeu i el FS Parets jugarà diumenge a casa contra el Vilamajor (12h). 

"Sabem que comencem el cap de setmana, però no sabem si acabarem la temporada", admet l'entrenador del Barri Can Calet, Xavi Cuni, que no considera lògic reprendre la competició sense fer tests: "És una inseguretat total, si juguem com les lligues estatals, que ens tractin com elles i ens facin tests".

La petició de fer tests és compartida pels tres equips baixvallesans. "És una barbaritat que no es facin tests, però jugarem. A més, a banda de la seguretat per la Covid-19, també poden haver-hi lesions perquè portem molts mesos sense entrenar", admet el president de l'AE Montmeló, Manolo Calvo. De la mateixa manera pensa l'entrenador del FS Parets, José Manuel Ibáñez, que té un jugador que no pot entrenar per les restriccions horàries.

A propòsit d'això, la lliga es reprèn amb dues jornades ja disputades. "Comencem amb -6 punts, perquè vam perdre les dues jornades primeres, sembla tot que sigui pretemporada", diu Ibáñez. Can Calet i Montmeló també van perdre els primers partits.

La temporada es jugarà en una única volta, amb cinc descensos i un campió.

Edicions locals