Mor Jordi Castañé, expresident del Club Billar Mollet

El molletà havia estat jugador i directiu i fa uns mesos va ser nomenat president d'honor

Esports

Jordi Castañé, a la dreta, amb l'alcalde Josep Monràs i l'actual president, Jordi Candela.
Jordi Castañé, a la dreta, amb l'alcalde Josep Monràs i l'actual president, Jordi Candela.

Jordi Castañé, que fins a l'estiu era el president del Club Billar Mollet, ha mort la matinada del dissabte al diumenge als 75 anys. El molletà havia deixat el càrrec com a màxim responsable de l'entitat molletana per motius personals. Des d'aleshores, continuava com a soci del club i havia estat nomenat president d'honor del club per haver estat molts anys vinculat amb el Billar Mollet. 

Castañé va estar al llarg de la seva vida vinculat amb el club de billar. En un primer moment, com a jugador, que va proclamar-se campió de Catalunya en la modalitat de lliure. Posteriorment, va entrar a la directiva i durant una primera etapa de 25 anys va ser president de club, que entre les seves fites, va ser un dels impulsors per situar la seu actual del club al Pavelló de la Riera Seca. "Vam estar prop de 40 anys en un local del carrer Anselm Clavé, i Castañé, va ser un dels impulsors per passar a la seu del Pavelló de la Riera seca, que ens ha permès continuar amb la nostra activitat", explica l'ara president del club, Jordi Candela, que explica que fa prop de dues dècades van situar-se al pavelló molletà. 

L'última etapa de Castañé com a president va ser durant els darrers deu anys i la seva intenció era apropar el club a les escoles, per donar a conèixer el billar entre els joves. A l'estiu, va haver de deixar el càrrec formalment. Aleshores, Candela, que ja formava part de la directiva, va assumir la presidència. "Era una persona molt estimada al club i avui dia continuava vinculat al club com a soci", explica Candela. 

La cerimònia de comiat religiosa tindrà lloc demà dilluns a la Parròquia de Sant Vicenç´, de Mollet, a partir de les 16 h.  

Edicions locals