Setena victòria seguida del DM Group Mollet

L'equip de Josep Maria Marsà guanya amb claredat contra el Consell Air Europa, per 80 a 70

Esports

Mollet del Vallès

El DM Group Mollet segueix com l'únic equip invicte de tots els grups de la lliga EBA amb un total de set victòries en set partits. L'última víctima molletana ha estat el Consell Air Europa, que ha vist el mode piconador dels de Josep Maria Marsà durant els dos primers períodes, que ha servit per afrontar amb més tranquil·litat la resta del partit. 

El Mollet ha tancat un primer quart amb un bon encert, 27 a 18, i al segon ha millorat en tasques defensives, amb un electrònic a favor seu al descans de 46 a 29, és a dir, amb 17 punts d'avantatge. A la represa, els visitants ha escurçat l'avantatge i s'han arribat a situar a 11 punts, 62 a 51, però aleshores tres tirs lliures d'Assalit, han mantingut el Mollet, fins al 65 a 53. Un triple de Sergi Tell a l'últim període, ha tornat a marcar un avantatge de 72 a 56, de 16 punts. La gestió molletana novament ha estat correcte, tot i que els mallorquins han aconseguit rebaixar-la fins als deu punts, amb el 72 a 62, que ha anotat Joan Feliu -màxim anotador amb 18 punts-.  Els tirs lliures han tornat a posar un escut a la defensa molletana, que ha acabat amb una victòria final de 80 a 70. 

Javi Rodríguez ha estat el màxim anotador molletà amb 15 punts i el màxim rebotejador, amb 11. 

El DM Group Mollet continua líder amb set victòries, amb dues de marge del segon i el tercer, el Mataró i el Quart, respectivament. El pròxim partit del Mollet serà contra el Quart.  

Edicions locals