Carmen Sánchez és finalista dels 400 metres del Campionat d'Espanya de pista coberta

L'atleta molletana obté la seva millor marca de la temporada amb 54,61 segons

Esports

| Federació Catalana Atletisme: Toni Cabrera

Carmen Sánchez va ser finalista dels 400 metres del Campionat d'Espanya d'atletsime de pista coberta, que va tenri lloc el cap de setmana a Madrid. La molletana va acabar al cinquè lloc de la final amb un registre de 54,63 segons, a menys d'un segon de les medalles de plata d'Andrea Jiménez (53,66 segons), i de bronze, de Salma Celeste (53,92 segons).  

La molletana, atleta del València Club Atletisme, s'havia classificat dissabte a la final després de completar una semifinal amb la seva millor marca de la temporada amb 54,61 segons, que va suposar el setè millor temps. A la final, Sánchez va fregar les medalles amb un cinquè lloc final. 

Carmen Sánchez arribava a l'estatal després de guanyar l'or català dels 400 metres i una plata als 200 metres. 

Íngrid Andrés  finalista dels 200 metres

L'atleta del FC Barcelona i veïna de Parets, Íngrid Andrés Bocanegra, va participar en l'estatal als 200 metres i va aconseguir entrar en la final. La paretana, que s'entrena a les pistes de Mollet sota les instruccions de Raúl Gracia, va aconseguir la seva millor marca de la temporada amb 24,62 segons, que li va valdre passar a la final. Bocanegra va registrar a la final un temps de 24,89 segons i va quedar al 8è lloc de la final. 

Edicions locals