El DM Group és l'únic equip masculí invicte de les lligues de bàsquet estatals

L'equip molletà jugarà dissabte contra l'únic equip que encara no ha guanyat aquest curs al grup C4, el Quart

Esports

| JL.R.B.

Mollet del Vallès

El DM Group Mollet està en plena forma i està signant una temporada per emmarcar. L'equip de Josep Maria Marsà és l'únic equip masculí invicte de les lligues estatals de la Federació Espanyola de Bàsquet amb un balanç de set victòries, i cap derrota. L'última víctima molletana va ser el Consell Air Europa, que va patir a la piconadora del Plana Lledó (80-70). 

El Mollet és líder en solitari del grup C4 de la Lliga d'EBA i té un marge de dues victòries contra el segon i el tercer classificat, que són Mataró i Quart respectivament. El conjunt molletà es veurà les cares dissabte al Plana Lledó contra el Quart, que tan sols n'ha cedit dues derrotes. Jordi Bataller serà el rival més perillós de l'equip gironí perquè és la referència en atac amb una mitjana d'11 punts per partit, domina el joc sota cistella i és el màxim assistent. Tot i això, en l'últim partit que va disputar el Quart va perdre contra el Mataró, per 54 a 62. 

Pel que fa al Mollet, que ve de guanyar sense gaires problemes contra el Consell Air Europa, vol sumar la vuitena victòria seguida contra un equip que encara no s'ha vist les acres aquesta temporada. El partit de la primera volta encara està ajornat, que es preveu disputar el 6 de març. 

Edicions locals