Els ingressos a l'Hospital de Mollet es dupliquen en quatre dies

L'índex de rebrot i la velocitat de transmissió augmenten

Societat

El nombre d'ingressats per Covid a l'Hospital de Mollet ha tornat a augmentar i de manera notable en els últims quatre dies. Aquest dilluns, segons fonts municipals, el centre registrava 31 persones ingressades per les 17 que es comptabilitzaven dimecres de la setmana passada.

Segons les dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’índex de rebrot a Mollet se situa en 399 punts, i la velocitat de transmissió se situa a 1,45 unes xifres lleugerament superiors a les de dimecres, quan eren 320 punts i una taxa de 1,27, respectivament.

Els casos detectats pugen a 79 i en aquests moments. Aquesta setmana s’han produït a l'Hospital dues defuncions.

A Mollet ja s’han vacunat a 2.851 persones en primera dosi i 1.099 en segona. 

Pel que fa a la incidència a les escoles, el nombre de grups escolars confinats ha baixat fins als 4, amb 120 persones confinades i 12 positius.

D'altra banda, la Policia Municipal ha realitzat 16 denúncies aquest cap de setmana relacionades directament amb l’incompliment de mesures Covid19, dues d’elles han estat a dos bars per permetre el consum a la porta de l’establiment i per sobrepassar el límit de persones consumint a una mateixa taula.

Edicions locals