La cooperativa Dinàmics imparteix el primer curs de socorrisme aquàtic per a aturats

El curs, que està 100% subvencionat pel SOC, s'impartirà a l'Escola Sant Gervasi

Economia

La cooperativa Dinàmics imparteix el primer curs de socorrisme aquàtic per a aturats
La cooperativa Dinàmics imparteix el primer curs de socorrisme aquàtic per a aturats

Llinars del Vallès, Mollet del Vallès

La cooperativa Dinàmics, fruit de la col·laboració de les escoles cooperatives Sant Gervasi de Mollet i Ginebró, de Llinars del Vallès, engega aquesta setmana el seu primer curs de socorrisme aquàtic 100% subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a Mollet del Vallès.

El programa preveu formació per a 15 persones en situació d’atur de la comarca, que podran aconseguir una titulació que els permetrà treballar com a socorristes en instal·lacions esportives, professió que només es pot exercir amb una titulació oficial. La formació es realitzarà a l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès, que "té una àmplia experiència amb la formació ocupacional i contínua en diferents àmbits", expliquen des de Dinàmics.

David Cos, president de Dinàmics, comenta que el compromís de Dinàmics i d’Escola Sant Gervasi amb l’educació "va més enllà de la formació reglada. I en la situació de crisi que estem vivint, és més important que mai potenciar la qualificació professional de les persones joves i adultes, perquè puguin accedir al mercat laboral", explica. Dinàmics és un projecte d’economia social que fomenta la formació de professionals de l’esport, el lleure i el turisme actiu.

Dinàmics és un projecte d’economia social (escola cooperativa) que va néixer l’any 2017 i centra la seva activitat formativa en l’àmbit de l’esport, el lleure i la salut. Tot i el context de pandèmia actual, l’escola aposta per la formació de nous professionals del socorrisme, i té previst impartir el curs entre març i juny de 2021. Es garantiran totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries, per tal que els alumnes ja puguin accedir al mercat laboral en la campanya d’aquest estiu.

Edicions locals