El Recanvis Gaudí B estrena curs diumenge amb la renovada Copa Catalunya

Diumenge torna a competir amb el duel a casa contra el CN Sabadell

Esports

El Recanvis Gaudí B estrena curs diumenge amb la renovada Copa Catalunya
El Recanvis Gaudí B estrena curs diumenge amb la renovada Copa Catalunya | CB Mollet

Mollet del Vallès

El Recanvis Gaudí Mollet B fa un any gairebé que no competeix en partit oficial i diumenge tornarà a vestir-se de curt per disputar la primera jornada de la renovada Copa Catalunya, que ara s'anomena Campionat d'Espanya de la Primera Divisió. El rival serà el CN Sabadell (18 h), però a causa de la inactivitat de la categoria no hi ha referències. "No sabem com estarem nosaltres i no sabem com estaran ells. Imagino que en un nivell similar perquè portem entrenant des del febrer, i tots estem igual", admet un dels entrenadors del filial molletà, Josep Maria Marsà, que fa tàndem amb Àlex Coma.

Just la setmana passada l'equip va fer un amistós contra el CN Terrassa, que va necessitar una pròrroga i van caure per dos punts de diferència. "Som un equip filial i l'objectiu és nodrir de jugadors l'equip de la Lliga d'EBA", admet el tècnic, que destaca la dificultat d'una fase regular curta amb tan sols sis equips i deu jornades. "Perdre un partit, podria suposar tres d'una temporada normal. Hem de començar amb victòria".

La plantilla del Mollet B es manté respecte a la que estava projectada al mes de setembre amb Adrià Nuez, Carlos Lorente, Guillem Bello, Guillem Vives, Jonny Seidi, Jaume Solans, Jaume Viñallonga, Cristian González, David Ponsa i Nil Roig, que és baixa perquè es va lesionar de gravetat. A més, hi ha el jove Arturo Montalvo i s'ha incorporat l'escorta Isaiah Cristopher Willis.

Edicions locals