La candidatura de Víctor Font farà una trobada amb la Penya Barcelonista de Mollet

L'acte tindrà lloc avui divendres a partir de les set de la tarda a la seu de la penya molletana

Esports

La candidatura del granollerí Víctor Font, a la presidència del FC Barcelona, farà parada avui divendres a la Penya Barcelonista de Mollet. L'acte preveu la presència telemàtica de l'empresari, que s'adreçarà als assistents a la seu molletana de 19 a 20.30 h a la seu de la penya blaugrana molletana, al número 20 del carrer Lluís Duran.

Font serà el convidat d'excepció, però la trobada amb la penya comptarà amb altres renoms de la seva candidatura, com ara el periodista Antoni Bassas, el doctor Ramón Cugat o el granollerí Juli López. L'aforament estarà limitat i caldrà portar mascareta. 

Llegeix l'entrevista amb Víctor Font al SomGranollers

Víctor Font, aspira diumenge a la presidència del Barça

Víctor Font sabrà diumenge si és el nou president del FC Barcelona. L'empresari granollerí opta a la presidència del Barça contra els altres dos candidats, l'expresident Joan Laporta i l'exdirectiu Toni Freixa. Durant aquesta setmana s'han vist a tots tres en diversos debats, tot i que l'actualitat blaugrana s'ha vist esquitxada pel cas del Barçagate.

Font ha demanat el vot a la seva candidatura "per fer front els nous reptes de futur amb un pla", explicava el granollerí, que assegura "voler passar pàgina i ser valents per tornar a aixecar copes". L'empresari compta amb altres noms granollerins dins de la seva candidatura, com el regidor d'Esports de Granollers i exjugador del BMG, Álvaro Ferrer; el director esportiu del CB Granollers, Toni Jané, i Juli López, proposat com a director general d'esports del FC Barcelona.

Edicions locals