El DM Group Mollet venç el Quart (55-61) i suma la novena victòria

Els de Josep Maria Marsà milloren al tercer quart, que marca el camí de la victòria

Esports

El DM Group Mollet venç el Quart (55-61) i suma la novena victòria
El DM Group Mollet venç el Quart (55-61) i suma la novena victòria | Xavi Solanas

Mollet del Vallès

El DM Group Mollet ha sumat la novena victòria seguida i ho ha fet a la pista del Quart, per 55 a 61. Els de Josep Maria Marsà segueixen sense perdre cap partit i amb aquest triomf tenen a tocar assegurar-se el play off d'ascens.  

El Mollet ha marxat al descans per sota de l'electrònic, per 36 a 33. A la represa, el Mollet ha accelerat la marxa i el ritme i ha capgirat l'electrònic per tancar un parcial en el tercer quart a favor seu, per 9 a 15. En l'últim quart, l'avantatge molletana ha anat a més fins al 55 a 61 final. El màxim anotador del Mollet ha estat Javi Rodríguez, amb 13 punts. 

D'aquesta manera, el Mollet s'imposa contra un dels principals rivals pel primer lloc del grup C4 i ho fa per segona vegada seguida perquè la setmana passada va fer el mateix contra el Quart, però al Plana Lledó. El Mollet és líder amb nou victòries, seguit del Quart amb cinc i del Mataró, també amb cinc però amb dos partits menys que els molletans. Tan sols falten quatre jornades per acabar la fase regular. El pròxim partit del Mollet serà el dissabte 13 de febrer a la pista del Granollers. 

Edicions locals