IUSF i Sant Fost En Comú Podem negocien una moció de censura per fer fora ERC del govern

La proposta arriba quan no fa ni un mes de la sortida del regidor Alberto Bastida (En Comú Podem) del govern santfostenc

Política

Sant Fost de Campsentelles

El regidor de Sant Fost En Comú Podem, Alberto Bastida, i Independents Units per Sant Fost (IUSF) estarien ultimant un acord per expulsar ERC i la regidora no adscrita Maria José Sánchez del govern de Sant Fost.

Malgrat l'animadversió manifesta entre Bastida i els responsables d'IUSF, a qui fins i tot ha portat als tribunals, Podem i els independents estarien tancant els serrells per presentar una moció de censura a l'Ajuntament de Sant Fost, que acabaria amb el govern en minoria d'ERC i la regidora no adscrita Maria José Sánchez, quan encara no fa dos anys de les eleccions municipals.

Les tibantors entre Sant Fost En Comú Podem i ERC van acabar, no fa ni un mes, amb el trencament del pacte de govern entre ambdós partits. Amb tot, en aquells moments, Bastida assegurava: "No contemplem una moció de censura, ni cap altra cosa que no sigui treballar pel poble per complir el nostre programa electoral". Amb aquestes paraules, Bastida anunciava la sortida de Podem del govern santfostenc, una sortida que Bastida atribuïa, principalment, als incompliments de l'alcalde, Carles Miquel.

Ara, però, sembla que IUSF podria tornar al govern santfostenc gràcies al suport de Bastida. Aquest vespre IUSF celebrava una assemblea per exposar la proposta als seus militants i simpatitzants.


 

Edicions locals