M. José Sánchez amenaça de dimitir si es presenta la moció de censura a Sant Fost

La maniobra permetria el PSC recuperar la cadira i Podem deixaria de tenir la clau

Política

Davant el fantasma d'una possible moció de censura d'IUSF i el regidor de Sant Fost En Comú Podem –que mantenen el mutisme sobre la qüestió– el govern d’Esquerra-Junts per Sant Fost ha lamentat en un comunicat "els intents constants d'IUSF per desestabilitzar la política municipal". Per la seva part, la regidora no adscrita M.José Sánchez assegura que renunciaria a l'acta de regidora si la moció tirés endavant.

"No entenem a què estan jugant dos partits que tenen denúncies creuades entre ells. Ara és moment de responsabilitat política i treballar per la recuperació econòmica, social i cultural del poble", considera l'alcalde, Carles Miquel. En el comunicat, el govern assegura que al llarg d’aquests 20 mesos de gestió de la Covid per part del govern d’Esquerra-JxSF, "els regidors i les nostres famílies hem estat víctimes d’atacs constants per part dels membres de IUSF. Uns atacs que vam decidir ignorar per poder-nos centrar en les nostres obligacions com a càrrecs electes, treballar pel poble i pels nostres veïns,".

El govern assegura tenir la "mà estesa" a totes les formacions polítiques del poble per arribar a acords "que serveixin per millorar el dia a dia i les condicions de vida dels nostres veïns i veïnes". En aquest sentit, Miquel assegura: "No podem ni tenim la intenció de governar amb la por d'una possible moció de censura. Nosaltres estem aquí per treballar pel poble, i ho seguirem fent tant si estem a govern com si ens envien a l'oposició", diu.

Sánchez amenaça de dimitir

Per acabar-ho d'amanir, la regidora no adscrita, M. José Sánchez, torna a convertir-se en una peça clau en el taulell de joc. Sánchez ha assegurat: "Si presenten la moció de censura renunciaré a l'acta de regidora", diu, una maniobra que faria que el PSC recuperés la cadira i que, segons considera l'alcalde, Carles Miquel, "obre les portes a un govern d'IUSF i PSC on Podem no serà rellevant", conclou.

Edicions locals