L'AE Montornès FS i la UFS Mollet s'adapten a la represa

La tornada competitiva dels dos equips de la Primera Catalaan de futbol serà el 20 i 21 de març

Esports

L'AE Montornès FS i la UFS Mollet s'adapten a la represa
L'AE Montornès FS i la UFS Mollet s'adapten a la represa | AE Montornès

José Luis Rodríguez Beltrán

La Unió FS Mollet i l'AE Montornès reprendran la competició el cap de setmana del 20 i 21 de març. Des de fa uns dies, els dos conjunts de la Primera Catalana de futbol sala s'entrenen a marxes forçades per intentar presentar-se en el millor estat de forma possible, tot i les dificultats horàries. Els dos conjunts baixvallesans competeixen en el mateix grup 1 i el format competitiu s'ha reduït a una sola volta. Tots dos tenen com a objectiu la permanència.

"Entrenem els divendres, però el que podem. Amb el toc de queda, és complicat que els jugadors puguin entrenar. Acostumem a tenir hores del vespre, i els jugadors ho han de compatibilitzar amb les seves feines, i això és molt complicat", admet l'entrenador de l'AE Montonès, Daniel Gijón. Tot i que la plantilla montornesenca no estarà en el seu millor estat de forma, l'equip tornarà a competir la pròxima setmana amb il·lusió. "Ens vam aturar quan va tocar, però quan hem pogut entrenar ho hem fet. Tenim ganes de competir perquè ja fa molts mesos que no podem", admet Gijón, que des de l'octubre la Primera Catalana es va aturar, novament, de cop. Des d'aleshores, la plantilla montornesenca ha patit dues baixes, que s'han resolt amb els fitxatges de l'ala Adri Rodríguez i el tanca Marc Carallol.

L'equip montornesenc ha previst per aquest cap de setmana un amistós contra el Piera, per intentar recuperar sensacions abans del segon tret oficial de la temporada la pròxima setmana. Pel que fa a la Unió FS Mollet, està tenint dificultats per trobar una franja horària perquè entreni el primer equip. "Tenim dificultats perquè els jugadors treballen i coincidir tots, és complicat. Estem plantejant l'opció d'anar partit a partit, i ja veurem si podem fer algun entrenament entre setmana", admet el coordinador del Mollet, Manel Rodríguez, que considera que la permanència és el principal objectiu: "Tenim una molt bona plantilla, no hem patit cap baixa i no hem fet cap fitxatge, no crec que tinguem problemes per mantenir la categoria".

El Mollet comptarà amb la represa competitiva també del filial, a la Tercera Catalana, i de tres juvenils. "Aquests equips estan entrenant sense gaire dificultats, el sènior B està ple de nanos joves i poden adaptar-se a l'horari i els tres juvenils, també entrenen. Tenim l'expectativa d'intentar fer l'ascens amb el juvenil A, veurem com va aquesta temporada atípica", admet Rodríguez.

 

 

Edicions locals