El CBG rep l'invicte DM Group Mollet, amb nou triomfs

El derbi es disputarà dissabte a la pista granollerina a partir de les 18.15 h

Esports

| Xavier Solanas

El CB Granollers 1-Pisos.com té una papereta complicada dissabte al pavelló de bàsquet amb la visita del DM Group Mollet, que es mostra intractable aquesta temporada. L'equip molletà arriba al derbi vallesà amb un pas ferm impecable per jugar el play off d'ascens amb una dinàmica de nou victòries i cap derrota. És a dir, és l'únic equip invicte de totes les lligues estatals.

El CBG, que ocupa el penúltim lloc amb dues victòries i amb un partit pendent contra el Lliçà d'Amunt, ve de perdre fa dues setmanes a la pista del Consell Air Europa, per 78 a 58. Es dona la circumstància, però, que aquest compromís arribava amb la dificultat de superar un confinament i amb pocs entrenaments durant la setmana. Els dos precedents d'aquesta temporada també són favorables pels molletans. Al partit de la primera volta de la Lliga d'EBA, el Mollet va ser molt superior al seu pavelló i va guanyar per 71 a 44, amb uns impecables Javi Rodríguez i Óscar Amo. L'altre partit d'aquest curs va ser a la fase de grups de la Lliga Catalana amb una derrota granollerina ajustada, per 63 a 73.

El DM Group Mollet buscarà la desena victòria consecutiva de la temporada al derbi vallesà contra el CB Granollers 1-Pisos. com. Una victòria molletana donaria pràcticament l'accés al play off d'ascens, tot i que dependria del resultat del Mataró, que té dos partits encara ajornats.

Edicions locals