El tir exterior del DM Group Mollet sentencia el derbi contra el CB Granollers (49-67)

Antoni Figuerola, amb quatre triples, lidera l'anotació molletana per sumar la desena victòria

Esports

El tir exterior del DM Group Mollet sentencia el CB Granollers (49-67)
El tir exterior del DM Group Mollet sentencia el CB Granollers (49-67) | Xavier Solanas

José Luis Rodríguez Beltrán

El DM Group Mollet ha signat la desena victòria de la temporada després d'imposar-se al derbi vallesà a la pista del CB Granollers 1-Pisos.com, per 49 a 67. El conjunt local va resistir durant la primera meitat, però a la segona, el Mollet va trencar el duel a base del tir exterior -va anotar un tota de 8- fins al triomf final. 

El Granollers va iniciar el derbi amb un parcial per l'esperança, 5 a 0, però la reacció molletana no es va fer esperar per capgirar l'electrònic, 5 a 6. La capacitat del Mollet per trencar el ritme del partit es va deixar veure en els primers compassos, posant-se 7 a 14, i tancant el primer període, 11 a 19. El Granollers, necessitat de sumar una tercera victòria per allunyar-se de l'última posició i amb la baixa important d'Albert Griso per lesió, va mostrar les dents amb un triple de Jordi Serra, que deixava l'electrònic 16 a 20. La reacció molletana va arribar d'Óscar Amo amb quatre punts seguits, que va tranquil·litzar el derbi a favor dels visitants, tot i que el parcial del quart va ser igualat, 11 a 11. 

Al tercer període el duel es va trencar del tot amb un festival anotador al tir exterior del Mollet, fins ara durant la temporada inexistent. Quan el Granollers semblava que podia mantenir-se dins el partit, el Mollet amb quatre triples, un d'Albert Serra, i tres de Figuerola, posava l'electrònic coll amunt pels locals, 32 a 51. A més, Figuerola va seguir amb el festival anotador fent els últims dos tirs lliures del quart, per posar una màxima avantatge de 21 punts, 32 a 53. En l'últim període, l'inici van ser tres triples més consecutius molletans, per banda d'Imanol Martínez, Javi Rodríguez i Figuerola -va ser el màxim anotador amb 16 punts, 12 d'aquests en triples-, que deixava l'electrònic vist per sentència, 36 a 62. En els últims compassos, el Granollers va maquillar el resultat amb un parcial de 8 a 1, amb sis punts d'aquests d'Esteban Félez -màxim anotador local amb deu punts-. 

El Mollet és líder invicte amb deu victòries amb el primer lloc, gairebé matemàtic, mentre que el Granollers és últim amb dues victòries, empatat amb l'Amozara. La pròxima setmana el Granollers rep el Quart; i el Mollet, l'Almozara. 

 

Edicions locals