Sant Fost en Comú Podem anuncia un nou govern de coalició amb IUSF

El partit morat ha emès un comunicat confirmant la moció de censura

Política

Sant Fost en Comú Podem anuncia un nou govern de coalició amb IUSF
Sant Fost en Comú Podem anuncia un nou govern de coalició amb IUSF

Sant Fost de Campsentelles

Després que aquest matí, Independents Units per Sant Fost (IUSF) publiqués a les seves xarxes socials que havia presentat juntament amb Sant Fost en Comú Podem una moció de censura contra el govern d'ERC, Sant Fost en Comú Podem ha confirmat la seva participació en la moció de censura i ha anunciat un nou govern de coalició amb IUSF.

A través d'un comunicat, la formació morada explica que "a les darreres eleccions ens vàrem presentar per impulsar el canvi, per trencar tants anys de govern d’Independents Units per Sant Fost i, per aquest motiu, vam participar en formar un govern alternatiu que pogués materialitzar aquest canvi en el nostre municipi".

Amb tot, consideren: "Malauradament, ens vàrem equivocar quan vam donar la nostra confiança a l’actual alcalde; confiança que li vam retirar en veure que la línia política i les decisions que prenia s’allunyaven del projecte que Sant Fost en Comú Podem volia pel nostre poble i que es  prioritzaven interessos personals, o de partit, per sobre dels col·lectius", subratllen des de Podem.

Nou govern de coalició

Per aquest motiu, indiquen que: "Ara, construïm un nou govern de coalició amb la lliçó apresa i per responsabilitat envers la ciutadania de Sant Fost. Sent coherents amb el nostre projecte polític, i davant  d’una situació de crisi social tan greu com l’actual, hem de deixar de banda les nostres diferències i treballar plegats enfront de l'immobilisme i la incapacitat de governar de l’actual alcalde".

Asseguren també que: "Sortosament, representem partits que, segons els nostres estatuts i documents interns, doten les assemblees de capacitat màxima de decisió per donar resposta a les necessitats de la ciutadania local, tot coordinant aquestes propostes i estratègies amb la resta de l’estructura del partit. A Podem, som conscients del fet que cada municipi té diferents problemàtiques, i que la millor forma de donar resposta a aquestes reivindicacions és treballar solucions amb els col·lectius i la ciutadania de cada municipi."

Des de Sant Fost en Comú Podem exposen que l’Assemblea de Sant Fost va decidir, el passat dissabte, i de "forma unànime", donar suport a aquest projecte. El partit acaba el comunicat comprometent-se a donar resposta a les "reivindicacions socials i treballar per complir el compromís adquirit amb la ciutadania de Sant Fost: un projecte de futur pel municipi que és el programa electoral amb el qual ens vam presentar".

Edicions locals