EMFO contracta set veïns de Plana Lledó per fer tasques socials i de neteja al barri

L'Ajuntament ha posat en marxa de nou el Programa Treball als barris

Economia

EMFO contracta set veïns de Plana Lledó per fer tasques socials i de neteja al barri
EMFO contracta set veïns de Plana Lledó per fer tasques socials i de neteja al barri | Aj. Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa de nou el Programa Treball als barris a la Plana Lledó, del qual se’n beneficiaran 7 molletans i molletans que es trobaven a l’atur.

Aquests plans d’ocupació inclouen un contracte de sis mesos a jornada completa, que s’inicien aquest 15 de març i finalitzaran el 14 de setembre de 2021, per realitzar tasques socials o de neteja al barri de la Plana Lledó.

En total, s’han contractat 2 persones amb perfil social, i 5 persones amb perfil de neteja. Les tasques que desenvolupin les persones contractades es realitzaran íntegrament al barri de la Plana Lledó de Mollet. En aquesta edició es desenvoluparan dos projectes. Per una banda, la millora en la conservació de la neteja de l'espai públic de la Plana Lledó i patis interiors de titularitat pública de la Plana Lledó. I per altra banda, el suport a les accions d’intervenció comunitària desplegades a la xarxa d’equipaments Cívics.

Aquest programa està adreçat a persones aturades residents al barri de Plana Lledó, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació i que actualment no estan cobrant la prestació per desocupació (protecció a nivell contributiu). El Programa Treball als barris està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Ministerio de Trabajo y Economia Social.

En la benvinguda als beneficiaris del programa, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha refermat la “prioritat del govern de Mollet en la cerca d’oportunitats laborals a aquelles persones amb dificultats”. “Seguirem en aquest camí, i esperem que aquest 2021, any de la reactivació econòmica hi hagi oportunitats de feina per als molletans i les molletanes”, ha reblat.

Per la seva banda, el regidor d’Ocupació i vicepresident d’EMFO, ha demanat a les persones que formaran part d’aquest programa que “aprofitin l’oportunitat que ara tenen i que els ha de servir per reincorporar-se al món laboral un cop acabat el programa” i ha destacat que el “des de 2010, l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO ha contractat 172 persones de la ciutat a partir del programa Treball als barris”. El Programa Treball als barris “suposa també una eina de treball comunitari i és essencial per dignificar i posar en valor els nostres barris”.

 

 

Edicions locals